Okulumuza Hoş Geldiniz!

12.09.2023 113

Devrek Anadolu Lisesi'nin saygıdeğer müdürü Sonay SARIMEŞE, yeni eğitim yılına başlarken okulun en yeni üyeleri olan 9. sınıf öğrencilerini ziyaret etti. Bu özel ziyaret sırasında, öğrencilere sıcak bir hoş geldiniz deneyimi sunuldu.

Müdürümüz Sonay SARIMEŞE, her yeni eğitim yılında geleneksel hale gelen bu ziyareti, öğrencilere okula olan bağlılıklarını ve desteklerini ifade etmek amacıyla gerçekleştiriyor. Öğrencilere evlerine hoş geldiniz demek ve onları yeni okul yılına motive etmek için okul koridorlarını dolaşarak öğrencilerle sohbet etti.

Müdür Sarımeşe, bu özel ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Sizleri okulumuzda görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yeni bir eğitim yılına başlarken, sizlerin enerjisi ve tutkusu bizleri her zaman heyecanlandırır. Her biriniz okulumuzun önemli bir parçasıdır ve sizlerle birlikte büyüyeceğiz." dedi.

Ayrıca, müdürümüz öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak, akademik hedeflerine ulaşmak ve kişisel potansiyellerini keşfetmek için ellerinden geleni yapmalarını teşvik etti. Öğrenciler, müdürlerinin samimi karşılaması ve destekleyici sözleri karşısında gülümsemelerle cevap verdiler.

Bu özel ziyaret, okulun öğrencilere olan bağlılığını ve onları bir aile gibi gördüğünü göstermesi açısından önemlidir. Yeni gelen 9. sınıf öğrencileri, bu hoşgeldiniz ziyaretinin ardından okulda daha fazla kendilerini evlerinde hissedeceklerdir.

Yeni eğitim yılına başlarken, Okul Müdürü Sonay Sarımeşe'nin önderliğinde, Devrek Anadolu Lisesinin öğrencilere sağladığı eşsiz eğitim deneyiminin bir kez daha parlak bir şekilde başlayacağına dair büyük bir umut ve heyecan hakimdir.

12-09-202312-09-202312-09-2023