12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni

13.03.2024 69

Devrek Anadolu Lisesi, İlçemizde gerçekleşen 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Bu anlamlı etkinlik, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından büyük bir özveriyle hazırlandı ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Program kapsamında öğrencilerimiz, Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan bir video gösterimiyle onun büyük şahsiyetini ve vatan sevgisini daha yakından tanıma fırsatı buldular. Ardından, okulumuz korosunun muhteşem sesi eşliğinde İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümünü kutladık.

Programın en etkileyici bölümlerinden biri ise öğrencilerimizin hazırladığı oratoryo gösterisi oldu. Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini ve İstiklal Marşı'nın önemini vurgulayan bu gösteri, izleyicilerden büyük takdir topladı.

Devrek Anadolu Lisesi olarak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak, gençlerimize vatan sevgisi aşılamak ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anmak adına bu tür programları düzenlemeye devam edeceğiz. İlçemizde gerçekleşen bu anlamlı etkinlik, öğrencilerimizin milli duygularını güçlendirmeye ve vatan sevgisiyle dolmalarına büyük katkı sağlamıştır.

13-03-202413-03-202413-03-2024