Kariyer Günleri: Veterinerlik

13.03.2024 56

Devrek Anadolu Lisesi öğrencileri için kariyer yolculuğu devam ediyor! Bugün, okulumuzda Kariyer Günleri kapsamında önemli bir misafiri ağırladık. Dost Veterinerlik'ten değerli bir meslek insanı olan Güler LENGER hanım, öğrencilerimize meslekleriyle ilgili önemli bilgileri paylaşmak üzere okulumuza konuk oldu.

Güler hanım, öğrencilerimizle veterinerlik mesleği hakkında keyifli ve bilgi dolu bir söyleşi gerçekleştirdi. Deneyimlerini ve kariyerindeki başarılarını öğrencilerimizle paylaşan Güler hanıma, nazik ziyareti ve değerli bilgileri için teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin meslek seçimi sürecinde ışık tutan bu tür etkinlikler, onların geleceğe daha donanımlı ve bilinçli bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı olmaktadır.

Kariyer Günleri etkinliği, öğrencilerimize çeşitli meslekler hakkında bilgi sahibi olma ve kendi kariyer hedeflerini belirleme konusunda büyük bir fırsat sunmaktadır. Okulumuz, öğrencilerinin farklı alanlarda kendilerini keşfetmelerine ve geleceklerini şekillendirmelerine destek olmaya devam edecektir.

Devrek Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin kariyer yolculuğunu desteklemek ve onlara ilham vermek adına benzer etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Güler hanıma bir kez daha teşekkür ediyor, gelecek kariyer adımlarında başarılarının devamını diliyoruz.

13-03-202413-03-202413-03-2024